Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy jedynie 90 sekund żeby przygotować porcję kakaowego ciasta. Zobaczcie jakie składniki ze sobą połączyć, aby móc cieszyć się tymi słodkościami.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32589
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 65
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 940
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 339
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32589
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 65
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 940
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 339
Składniki
Masło rozpuść w wysokim kubku w mikrofalówce. Następnie wbij jajko i roztrzep je wraz z masłem za pomocą widelca. Dodaj mleko, cukier, pastę waniliową i zamieszaj. Na sam koniec wsyp mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Ponownie wymieszaj masę.
Całość włóż do mikrofalówki ustawionej na maksimum mocy i podgrzewaj przez 90 sekund. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.