Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko podsmażany groszek w strąkach jest przepyszny!
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 251
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 387
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 289
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 260
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 251
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 387
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 289
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 260
Składniki
Groszek cukrowy nie ma "folii" wewnątrz, można go jeść w całości na surowo lub krótko podsmażony. Groszek umyłam i oderwałam szypułki. W miseczce wymieszałam go z łyżką oliwy, przyprawami imbirem i sezamem.
Groszek podsmaża się dosłownie dwie minuty, jak tylko nabierze intensywnego koloru i stanie się lekko szklisty, oznacza to, że jest już dobry. Pyszny jako przekąska lub dodatek do obiadu. Smacznego :)