Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny gulasz i łatwy do przygotowania.
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 309
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 230
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 6300
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 309
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 230
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 6300
Składniki
Podroby płuczemy, czyścimy. Zalewamy wodą, gotujemy. Po zagotowaniu wodę odcedzamy i zalewamy nową wodą. Tak dwa razy.
Następnie doprawiamy kucharkiem lub vegetą, dajemy ziele angielskie i liście laurowe. Dodajemy trochę papryki sypkiej dla koloru.
Gotujemy do miękkości. Jak będą miękkie, zarabiamy mąkę z wodą, i zagęszczamy gulasz.