Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe hot dogi to bardzo popularne i smaczne danie typu fast food, w mojej wersji, z dużą ilością warzyw. Świetnie smakują na ciepło i na zimno, można je zabrać do pracy czy szkoły, sprawdzą się również na szybki i sycący obiad.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Składniki
Umyte i osuszone liście kapusty pekińskiej dość drobno siekamy. Umytego pomidora, paprykę oraz obranego ze skórki ogórka kroimy w niewielką kostkę. Czerwoną cebulę siekamy.
Do miski wrzucamy posiekaną kapustę pekińską, pokrojonego pomidora, paprykę, ogórka oraz czerwoną cebulę, wlewamy oliwę, wszystko doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Parówki obieramy z osłonek i gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Bagietkę rozcinamy wzdłuż na pół z jednej strony a następnie podgrzewamy kilka minut w rozgrzanym piekarniku. Gorącą parówkę owijamy w plaster żóltego sera, wkładamy do bagietki, dodajemy sałatkę, całość polewamy keczupem lub musztardą i od razu podajemy.