Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś sobota więc nie idzie mi robota, obiad szybki to głupota lecz najszybsza jest robota.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 788
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 788
Składniki
Cebulę pokroić i podsmażyć na oleju na rumiano.
Dodać zmielone mięso i go podsmażyć.
Następnie dodać suszone warzywa i szczyptę ziół prowansalskich.
Następnie dodać przegotowaną wodę,doprawić do smaku solą, dusić przez jakiś czas.
Gdy już podduszone dodać koncentrat pomidorowy oraz cukier.
Po chwili dodać majeranek i jeszcze chwilę podsmażyć
Dodając drobno pokrojony czosnek.
Sos wyszedł przepyszny słodko kwaśny.