Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na śniadaniową jaglankę na słodko. Kasza jaglana jest cennym źródłem witaminy B i E oraz żelaza. Wykazuje właściwości przeciwzapalne, a przygotowana z dodatkiem odpowiednich przypraw rozgrzeje i pomoże wzmocnić odporność.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32588
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 65
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 940
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 339
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32588
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 65
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 940
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 339
Składniki
Kaszę jaglaną wsyp do garnka i podpraż przez kilka minut. Następnie wlej napój roślinny i wsyp przyprawy. Całość gotuj na wolnym ogniu do momentu, aż kasza wchłonie płyn.
Gotową kaszę jaglaną przełóż do miseczki, polej miodem, posyp orzechami i żurawiną.
Jaglankę na słodko możesz przygotować również z sezonowymi owocami.