Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,dla lubiących kaszę:)
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1031
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 121
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1031
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 121
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Kaszę jęczmienną gotujemy wg przepisu na opakowaniu,boczek i cebulę kroimy w kosteczkę,ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Boczek podsmażamy na patelni z niewielkim dodatkiem oleju a następnie dodajemy cebulę i smażymy razem aż cebula się zeszkli.Dodajemy ketchup,pieprz do smaku i mieszamy.
Kaszę odsączamy i dodajemy do niej zawartość patelni i mieszamy do połączenia składników a następnie wykładamy na naczynie do zapiekania wysmarowane lekko margaryną i posypane bułką tartą.Ugniatamy lekko i posypujemy serem.Zapiekamy ok 15 min w ok 200 st.Smacznego.