Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Składniki
Schaby rozbijamy na 1 cm doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy cebulę, ziele angielskie, i liście laurowe. Zalewamy mlekiem i wstawiamy do lodówki na noc.
Rano schaby obtaczamy w bułce,mące i jajku smażymy na smalcu. Cebule obtaczamy w jajku i również smażymy. Podajemy z frytkami lub zapiekanymi ziemniakami.