Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowe przechowywanie warzyw na zimę.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 175
Polecam.
Odsłon: 850
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 137
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9258
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 175
Polecam.
Odsłon: 850
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 137
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9258
Składniki
Wykonanie: Warzywa umyć, obrać, pokroić następnie zmielić przez maszynkę marchewkę.
selera,
kapustę włoska,
pietruszkę, cebulę i kalarepkę.
Wymieszać z solą. Przełożyć do słoików lub kamiennego garnka i przenieść w chłodne miejsce.