Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo, proste i banalne do wykonania, a co najwazniejsze lekkostrwne, a zarazem inne niz zwykla gotowana kura !
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 796
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 796
Składniki
piers pokroic na kawaleczki i podsmayc na teflonowej patelni bez tluszczu, jak z miesa wyjdzie sos wrzucicpokrojon marchewke, calosc doprawic do smaku wlac pol szklanki wody i dusic pod przykryciem pol godziny, mozna podawac z ryzem, smacznego zycze