Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sklepowe półki uginają się od wybornych mrożonych herbat - świetnie gaszą pragnienie nie tylko w upalne dni, sprawdzają się również w pozostałych porach roku. Jak zrobić domową Ice Tea? Nie ma nic prostszego! Zobaczcie, jak szybko i prosto przygotować domową mrożoną herbatę!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 237
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 237
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Herbatę umieścić w dzbanku i zalać wodą, zostawić na 10 minut aby dobrze się zaparzyła, następnie usunąć saszetki.
Do przestudzonej herbaty dodać sok wyciśnięty z cytryny i cukier, dokładnie wymieszać i schłodzić w lodówce.
Przed podaniem do dzbanka dodać pokrojoną w plasterki cytrynę. Podawać z lodem.