Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć fantastycznie przybranego, bajecznego, mega słodkiego mazurka. Ten jest naprawdę bardzo pyszny i bardzo prosty w przygotowaniu.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
Przygotować masę – mleko połączyć z pozostałymi składnikami. Gęstą masę rozprowadzić na waflu i przykryć drugim waflem. Docisnąć. Przygotować lukier – cukier utrzeć z wodą. Połowę zabarwić kakao, drugą zostawić białą. Mazurek polukrować i udekorować.