Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca kwaśna sałatka na różne okazje
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 6
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 329
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 479
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 459
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 6
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 329
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 479
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 459
Składniki
1. Pory pokroić na półkrążki, dokładnie opłukać, nasolić i odstawić na ok. 30 min by zmiękły. 2. 3 jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać a następnie pokroić w drobną kostkę. 3. Odsączyć groszek konserwowy i fasolę. 4. Ogórki kiszone pokroić w drobną kostkę. 5. Pieczarki wyjąć z zalewy i pokroić na połówki 5. Do miski wsypać pory, jajka, groszek, białą fasolę, ogórki kiszone i pieczarki. Dodać majonez, jogurt naturalny, pieprz ewentualnie sól do smaku i dokładnie wymieszać. Pozostawić sałatkę w lodówce na ok 15 min by smaki się przegryzły. POLECAM SMACZNIE!