Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak sadzone z parowką
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 241
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 241
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Składniki
Parówkę trzeba rozciąć wzdłuż na pół prawie do końca. Dwa końce można spiąć wykałaczką aby parówka utworzyła serce. Na patelnie można dodać odrobinę oleju lub masło, na patelnię parówkę a do serduszka można wlać jajo. Trochę soli i pieprzu i parę minut na patelni i śniadanie gotowe! Smacznego :)