Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne ziemniaki mogą ciekawym wzbogaceniem naszych codziennych posiłków. Można serwować je na ciepło lub zimno, z potrawami mięsnymi i jarzynami.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i odstawić do ostygnięcia. Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Dodać wystudzone i pokrojone ziemniaki. Całość wymieszać z przyprawami i drobno posiekanym czosnkiem. Podsmażyć chwilę na patelni, ciągle mieszając.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem i przełożyć ziemniaki. Zapiekać w piekarniku w 180stopniach około 20minut