
Nie znaleziono kucharzy spełniających kryteria wyszukiwania.
11 lutego 2010
smakerowicze powiedzcie mi dlaczego zawsze jak smaze paczki to nie chce mi sie robic taka piekna jasna obwodka przez srodek tylko smaza sie cale na brazowo.....
11 lutego 2010
gutko zapewniam cie ze nie chodzilo mi o to by zwrocic na siebie uwage czy cos.....poprostu zawsze mnie to zastanawialo dlaczego paczki innych sa takie ladne z ta obwodka a moje cale brazowe....a ze akurat trafila sie okazja by zapytac wiec pytam;)
12 lutego 2010
W sprawie jasnej obrączki na pączku rację ma iwonasz: mają być dobrze wyrośnięte - lekkie. Pączki jeszcze trochę rosną w czasie smażenia. Jeżeli wrzucisz je na zbyt goracy tłuszcz, to się zetną i zamiast rosnąć zaczną brązowieć. Zauważ, że obrączkę mają tylko pączki w kolorze brązowym, te brunatne są całe jednakowe.
Na skróty