Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa gotowa w zaledwie 5 minut! Klasyczną "awanturkę" robi się bez użycia blendera, jednak chcąc przyspieszyć i ułatwić przygotowanie pasty, sięgnęliśmy po ten sprzęt.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 366
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 421
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 760
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 366
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 421
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 760
Składniki
Makrelę obierz ze skóry i dokładnie oddziel mięso od ości.
Cebulę przekrój na mniejsze kawałki.
Do blendera wrzuć wszystkie składniki prócz natki pietruszki. Dodaj przyprawy i zmiksuj na gładką masę.
Tak powstałą pastą smaruj kromki i dekoruj listkami pietruszki.