Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pożywna pasta na kanapki. Najlepiej smakuje podana z kromkami chleba opieczonymi w tosterze. Raz spróbujesz i przepadniesz, będziesz przygotowywał ją co najmniej raz w tygodniu.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w bardzo drobną kostkę.
Awokado umyj, obierz ze skórki i pozbądź się pestki. Przełóż do miski i rozdrobnij za pomocą widelca. Skrop sokiem z cytryny i dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Do pasty z awokado wrzuć pokrojone jajka, dodaj sól, pieprz, odrobinę ostrej mielonej papryki i oliwę. Wszystko dokładnie wymieszaj.