Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne ciasto smakiem przypominające brownie. Idealny przepis dla osób na diecie. Jest niezwykle proste i szybkie w przygotowaniu. Koniecznie wypróbujcie ten przepis!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 31
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 31
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 15
Składniki
Fasolę odsączamy z zalewy, przekładamy do miski i blendujemy.
Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy na sztywną pianę. Żółtka przekładamy do miski z fasolą.
Do miski z fasolą dodajemy kakao, ksylitol i sodę. Składniki mieszamy ze sobą.
Na koniec do miski dodajemy pianę z białek. Ponownie wszystko mieszamy łyżką.
Małą, prostokątną formę wyścielamy papierem do pieczenia. Ciasto przelewamy do blaszki. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 50 minut.
Po upieczeniu ciasto studzimy na kratce. Smacznego!