Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny,aromatyczny i dietetyczny. Z całości został ten kawałeczek,znikał w mgnieniu oka:)
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 476
Polecam.
Odsłon: 100
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 102
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 476
Polecam.
Odsłon: 100
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 102
Składniki
Wszystkie warzywa i pierś pokroić ,wrzucić na patelnię i smażyć około 1/2 godz. Gdy już są miękkie wystudzić i zmielić. Do mielenia dodać odcedzoną i przepłukana fasolkę oraz odciśniętą bułkę. Przyprawić do smaku solą,pieprzem,imbirem i gałką muszkatałowa. Dodać żółtka,a z białek ubić pianę. Delikatnie wymieszać. Foremkę posmarować masłem i posypać tartą bułką. Masę wyłożyć i wyrównać.Dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 190st,około godz.
Smacznego życzę!