Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parzona w sosie własnym w rękawie wędliniarskim.
sznurek, rękaw wędliniarski
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34744
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 185
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34744
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 185
Składniki
Pierś trzeba obficie posypać przyprawami. Użyłam gotowej mieszanki przypraw ale z łatwością można samemu skomponować na 1 kg piersi to będzie 1 łyżka soli, 1 łyżka pieprzu, czosnek suszony 1 łycha, kurkuma 1 łyżeczka
Pierś obwiązałam sznurkiem aby ją uformować i wsunęłam do otoczki plastikowej wędliniarskiej- taki rękaw o szerokości jak do szerszej krakowskiej. Końce się zawiązuje i zostawia dłuższe, aby wystawały ponad wodę. Pierś parzyłam przez 1 h w 90 stopniach. Mięso jest wyjątkowo soczyste i idealne do kanapek i sałatek.
Smacznego :)