Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przynajmniej raz w tygodniu jadamy coś smażonego. Odwiecznym problem jest pryskający tłuszcz. Co zrobić by nas nie oparzył podczas smażenia?
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 196
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 33
...ale pyszny.
Odsłon: 90
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 196
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 33
...ale pyszny.
Odsłon: 90
Składniki
Odpowiedź to sól. Trzeba dodać szczyptę na patelnię z tłuszczem. W ten sposób nie będziesz się martwić oparzonymi dłońmi lub poplamioną bluzką. Olej nie powinien pryskać. fot. 123rf/picsel