Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio za zadanie było mi zrobić coś co nie zawiera laktozy i glutenu a jednocześnie jest słodkim deserem. Łatwo nie było ale się udało.
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 87
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2291
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 283
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1647
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 87
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2291
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 283
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1647
Składniki
Do miseczki wkładamy banana i dokładnie rozgniatamy go widelcem. Następnie dodajemy płatki owsiane, słonecznik, wiórki kokosowe i wszystko mieszamy. Dodajemy syrop klonowy oraz cukier i mąkę kukurydzianą. Mieszamy. Lekko wilgotnymi rękoma lepimy kulki wielkości orzecha włoskiego i spłaszamy w rękach układając na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 20-25 min w temperaturze 180 stopni. Najlepiej je obserwować i kiedy lekko zaczną się rumienić wyłączamy piekarnik.