Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne aromatyczne pyszne
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 785
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 121
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 785
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 121
Składniki
Uzywalam swiezych malzy tak wiec najpierw je oczyscilam i moczylam w morskiej slonej wodzie przez noc. Nastepnie oplukalam je i gotowalam juz w normalnej wodzie przez 5 minut. W osobnym rondlu rozpuscilam maslo zeszklilam na nim cebule dodalam czosnek smazylam przez 3 minuty i dolalam wina. Na koniec gotowania dolalam smietanke i przyprawilam sola i pieprzem jesli ktos ma ochote i lubi moze dodac troche swiezej natki pietruszki. Malze nalezy odcedzic na durslaku i dodac do sosu, wymieszac i podawac najlepiej z chrupkim pieczywem. Smacznego !!!