Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stek z udźca wołowego z sałatką
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 86
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 154
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 86
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 154
Składniki
Mięso musi poleżeć trochę po wyjęciu z lodówki. Następnie kładziemy na rozgrzaną patelnię. W tym przypadku nie udało się osiągnąć klasycznego timingu 2-4-6 minut, Dobre wysmażenie ("well done"), mięso osiągnęło po około 13 minutach, przewracane co 1-2 minuty na drugi bok. Sałatkę zrobiłem z sałaty, papryki, pomidorów koktajlowych, polałem oliwą z oliwek. W tym przypadku bułka pszenna a'la ciabata.