Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny i tradycyjny farsz do pierogów . Pierogi z tym farszem można zrobić w dzień wigilii lub wcześniej i zamrozić.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 43
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 58
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 677
Szybka i smaczna
Odsłon: 11242
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 289
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 43
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 58
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 677
Szybka i smaczna
Odsłon: 11242
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 289
Składniki
Borowiki opłukaj, zalej wodą i zostaw na całą noc. Następnego dnia ugotuj. Kapustę kiszoną opłucz odciśnij i ugotuj. Cebulę obierz i pokrój w kostkę, podsmaż na maśle. Kapustę, borowiki i cebulę zmiel w maszynce. Wymieszaj dokładnie i dopraw solą i pieprzem.
Przygotowany farsz możesz wykorzystać do zrobienia pierogów, idealnie nadaje się również do nadzienia wigilijnych krokietów czy pieczonych pierogów. Polecam.