Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi y tym farszem to ulubione danie w naszej rodzinie. Zawsze smakują polane tłuszczykiem z cebulką lub gęstą śmietaną. Danie bezmięsne.
...ale pyszny.
Odsłon: 691
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 71
Polecam.
Odsłon: 620
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 348
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5121
...ale pyszny.
Odsłon: 691
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 71
Polecam.
Odsłon: 620
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 348
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5121
Składniki
Ugotowane ziemniaki studzimy, przeciskamy przez praskę, cebulę obieramy, kroimy w małą kostkę i podsmażamy na złocisty kolor na łyżce smalcu lub innego tłuszczu w/g uznania. Dodajemy soli, pieprzu i dobrze wszystko razem ugniatamy (mieszamy). Farsz powinien być lekko przesolony i przepieprzony. W trakcie gotowania smaki się wyrównają. Przepis na ciasto jest taki sam jak na pierogi z kapustą kiszoną i suszonymi grzybami w moim poście z przepisami.