Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka do przygotowania sałatka. Najlepiej smakuje dobrze schłodzona.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 224
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1826
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 251
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 224
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1826
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 251
Składniki
Kurczaka (bez skóry) kroimy w drobną kostkę.
Por kroimy na półplasterki. Przelewamy na sicie wrzącą wodą.
Ser trzemy na dużych oczkach tarki.
Kukurydzę osączamy z zalewy.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Majonez łączymy ze śmietaną. Doprawiamy solą, pieprzem oraz szczyptą cukru. Dodajemy do sałatki, mieszamy.