Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny piernik – lekko mokry w środku, korzenny w smaku i bardzo łatwy w przygotowaniu :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 183
Polecam.
Odsłon: 867
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 164
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9277
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 183
Polecam.
Odsłon: 867
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 164
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9277
Składniki
Wszystkie składniki wrzucić do miski i zmiksować na gładką masę. Na samym końcu dodajemy rodzynki i mieszamy łyżką. Masę przelewamy o foremki, wcześniej wysmarowanej masłem i wysypanej bułeczką tartą. Wstawiamy ciasto do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy 40 – 50 minut. Smacznego!!!