
Nie znaleziono kucharzy spełniających kryteria wyszukiwania.
18 grudnia 2011
Witam, widziałam kilka dobrych przepisów z dodatkiem prażonej cebulki ale jest ona dosyć droga a wolała bym zrobić ją sama . Pozdrawiam.
19 grudnia 2011
Serwatka - pytanie nie było o smażoną cebulę, ale o prażoną. Smaży się na tłuszczu, a praży na suchej patelni. EwaXXX124 - kiedyś już ktoś zadawał to pytanie, ale nie wiem czy otrzymał odpowiedź. Podejrzewam, że bardzo trudno uzyskać taki efekt jak te sklepowe cebulki, które pewnie nie bez powodu są takie drogie - jest w nich jakiś "knif" i jak do tej pory nie znam nikogo, kto by go rozgryzł. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach :)
22 grudnia 2011
Kurka_domowa: Dziękuję za informację, sprawdziłam w internecie hasło "prażona cebulka" i jednak wyszło, że się praży... na oleju, tak jak wspomniał ktoś wcześniej ;) może nieprecyzyjna to nazwa, niemniej jednak funkcjonuje. Koniec końców chodzi tylko o to, żeby zrobić to, co się lubi - dobrze, że można taką cebulkę mimo wszystko uzyskać w domu, zawsze lepsze to niż kupić, przynajmniej wiadomo, co się w cebuli znajduje. Pozdrawiam.
Na skróty