Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka, której przygotowanie trwa mniej więcej tyle, ile gotuje się makaron. Składniki na nią warto mieć zawsze pod ręką. Można ją przygotować na co dzień i od święta.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 224
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1826
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 251
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 224
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1826
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 251
Składniki
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy na durszlaku, przelewamy zimną wodą i pozostawiamy do obcieknięcia.
Pomidory suszone kroimy w cienkie paseczki.
Oliwki kroimy na pół.
Ser feta kroimy w kostkę.
Natkę pietruszki płuczemy pod wodą, osuszamy i drobno siekamy.
Wszystkie składniki przekładamy do miski. Dodajemy 2 łyżki oleju z suszonych pomidorów. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem. Dorzucamy orzechy. Składniki mieszamy. Gotowe!