Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 259
Polecam.
Odsłon: 742
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36271
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 416
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 259
Polecam.
Odsłon: 742
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36271
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 416
Składniki
Sałaty opłucz,osusz,usuń uszkodzone liście,odetnij piętki.Przekrój(najlepiej ceramicznym nożem)główki wzdłóż na ćwiartki.Zetnij zgrubiałe nerwy z większych liści.Czosnek obierz,pokrój w plasterki.
Na patelni rozgrzej olej.Wrzuć liście sałaty,podlej odrobiną wody.Chwilę duś..Dodaj czosnek,sos sojowy oraz ocet winny.Duś razem około 5 minut.Dopraw do smaku solą i pieprzem.Podawaj jako jarzynkę na ciepło.