Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników marynowanych grzybków
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 123
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 123
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach,ostudzić i obrać.
Kapustę pokroić w paski,cebulę w ćwierćplasterki a ziemniaki,ogórki i grzybki w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać,posypać łyżeczką cukru i odstawić na ok 3-5 min.Następnie dołożyć majonez wg uznania (ja daję tylko tyle by połączył składniki) i doprawić pieprzem i solą.Jeszcze raz wymieszać i schłodzić ok godziny w lodówce,smacznego:)