Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka z kilku składników sałatka skusi swoim smakiem domowników. Sałatkę polecam na stół wielkanocny jako dodatek do wędlin i nie tylko.
miska, nóż, łyżka, garnek, szklana salaterka
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 58
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 790
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 58
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 790
Składniki
Jajka po ugotowaniu obieramy i kroimy w drobną kostkę, por dokładnie opłukać, drobniutko pokroić i posolić. Ogórki pokroić w kostkę. Z kukurydzy odlać część zalewy a następnie kukurydzę razem z pozostałą zalewą zamieszać z resztą składników, dodać majonez sól i pieprz do smaku. Wymieszać , przełożyć do szklanej salaterki i przybrać posiekaną natką. Schłodzić w lodówce. Smacznego.
Sałatka gotowa do podania.