Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz w szufladzie zalegający makaron, a w lodówce świeże warzywa? Może być z tego szybka i pyszna sałatka. Zobacz przepis! Nasza prosta i smaczna sałatka z kabanosem z pewnością będzie często gościć na twoim stole.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Makaron ugotuj w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odcedź i odstaw w dużej misce. Kabanosy pokrój drobno. Dodaj do makaronu. Rzodkiewki oczyść i posiekaj w ósemki. Wrzuć do miski. Kukurydzę odsącz z zalewy i dodaj do pozostałych składników.
Teraz obierz ogórka zielonego i pokrój go w drobną kostkę. Także dodaj do miski. Wymieszaj wszystkie składniki. W drugiej małej misce wymieszaj majonez z jogurtem i koperkiem. Posól i popieprz. Wlej sos do makaronu i warzyw, a następnie wymieszaj. Umieść w lodówce na minimum godzinę.