Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z makaronem z zupek chińskich
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 755
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1803
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 755
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1803
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Filet z kurczaka pokroić w kosteczkę, przyprawić solą oraz pieprzem i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju do miękkości. Makaron zalać dwiema szklankami wrzącej wody. Przykryć i odstawić na kilka minut, aż zmięknie i odcedzić. Paprykę i ogórki pokroić w kosteczkę, pora w cienkie paski. Kukurydzę odcedzić. Natkę posiekać Wszystkie warzywa, kurczaka oraz makaron wymieszać w misce. Dodać przyprawy, majonez raz jogurt i ponownie wymieszać. Smacznego!