Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka wyszła bardzo smaczna,inna niż z samej warzywnej mrożonki lub z pieczarek:) Robię ją już drugi raz i zawsze widzę zachwyt w oczach:)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 22
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1850
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 22
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1850
Składniki
Zagotować wodę,wrzucić mrożone warzywa,suszone pieczarki oraz suszone warzywa. Gotować około 35min. Na gotującą zupę wrzucić makaron,mieszać do zagotowania by nie przywarł do dna garnka. Osobno na patelce podsmażyć cebulkę pokrojoną w kostkę i dodać do zupy. Gdy makaron jest już miękki rozrobić śmietanę z gorącą zupą,wlać i zagotować. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!