Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Taka prosta, klasyczna, najlepsza.
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 61
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2273
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 267
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1618
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 61
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2273
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 267
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1618
Składniki
Pomidory kroimy na mniejsze części. Możemy wcześniej zdjąć skórkę zanurzając pomidora we wrzątku, a następnie w zimniej wodzie. Ser kroimy w zgrabne kawałki i orzechy najlepiej na połówki. Na półmisku układamy rukolę. Na rukoli układamy pomidory, ser, posypujemy orzechami. Polewamy miksturą oleju wymieszanego z octem. Oprószamy pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą do smaku. Smacznego.