Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka sałatka z selerem konserwowym, fasolą czerwoną, szynką, kukurydzą i jajkiem
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Jajka ugotować na twardo, po ostudzeniu pokroić w drobną kostkę. Szynkę również pokroić na małe kawałki. Kukurydzę, selera i fasolę odsączyć z zalewy i przełożyć do miski, dodać pokrojone jajka, szynkę, majonez, doprawić solą, pieprzem i wymieszać