Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita sałatka. Składniki dobrze razem pasują.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 51
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24046
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 457
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 277
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 51
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24046
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 457
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 277
Składniki
Pieczarki i pomidora dokładnie umyć i osuszyć. Młode liście szpinaku rozłożyć na półmisku. Na wierzchu ułożyć pokrojone mięso z indyka, pokrojonego pomidora, pokrojony ser camembert, pokrojone w plasterki pieczarki. Posypać orzechami włoskimi. Musztardę sarepską wymieszać z miodem, olejem lnianym, octem, solą i pieprzem. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego