Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowy klasyk, który zawsze się sprawdza. Kiedy mają wpaść niespodziewani goście, warto mieć pod ręką tuńczyka w puszce. Wystarczy dodać do niego kilka składników, żeby wyczarować pyszną sałatkę, która zasmakuje niemal każdemu.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 698
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 521
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 698
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 521
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Składniki
Zacznij od ugotowania jajek na twardo. Następnie, kiedy przestygną pokrój je w kostkę i wrzuć je do miski.
Dodaj odsączonego z zalewy tuńczyka oraz kukurydzę. Pokrój ogórki kiszone w drobną kostkę i również wrzuć je do miski. Tuńczyka warto uprzedni rozdrobnić widelcem.
Na koniec dodaj majonez, sól oraz pieprz do smaku. Koperek drobno posiekaj. Wszystko dokładnie wymieszaj.