Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna propozycja dla fanów kuchni śródziemnomorskiej, a jednocześnie pasjonatów lekkiego jedzenia – ta kolorowa sałatka to bogactwo witamin. Można podać ją solo lub jako dodatek do obiadu.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Warzywa umyć i pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć. Cebulę posiekać w cienkie pióra. Wszystko wymieszać w misce. Z podanych składników przyrządzić sos, doprawić do smaku. Sosem polać sałatkę, wymieszać.