Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, tanie i szybkie a efekt wizualny bardzo ładny. Łączy ze sobą trzy inne przystawki podawane osobno na stół w jedno, czyli oszczędność miejsca na stole.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 786
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 786
Składniki
Jajka ugotować na twardo a następnie obtać ze skorup i przekroić wzdłóż na pół. Jak jajka będą się gotować plastry szynki posmarować po całej powierzchni majonezem. Na plastry szynki połóżyć połówkę jajka i posypać przyprawami(bazylia, papryka chili, imbir;jak kto uważa), nastepnie połówkę jajka zawinąć plastrem szynki. Jak już jajka zawinięte są w szynce to w poprzek owinąć plastrami marynowaną papryką i poprzek poziomo przebić wykałaczką.