Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, wyraziste, Mało przy tym roboty.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Składniki
Płaty śledziowe wymoczyć ja mocze 2-4 gdz w zależności ile soli mają w sobie. Pokroić w kostkę.
Cebulę obrać pokroić w kostkę.
Włożyć do naczynia, (ja do gliniaka wkładam ale może też być słoik)na przemian trochę śledzia potem cebula i od nowa gdy jest wszystko włożone zalać octem potem olej, oleju tyle aby to zakryło. Po 5 minutach zamieszać i przykryć talerzykiem. Odstawić na 18 gdz.
Smacznego!