Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi zwykłe proste ciasta w wykonaniu ?
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 767
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 767
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i szczyptą soli następnie dodać resztę składników bez wody, kakao i owoców wstawić po zmiksowaniu na 10 minut do lodówki
Po 10 minutach wyjąć ciasto z lodówki i przełożyć większa część do blaszki 32/25, wyłożyć dowolne owoce i nakryć resztą pozostałego ciasta przygotowanego z kakao i wodą
Gotowe ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 180 stopni i piec 55 minut do suchego patyczka. Po lekkim ostudzeniu posypać cukrem pudrem