Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos miodowo-musztardowy to słodko-pikantny, kremowy sos. Jego przygotowanie zajmuje jedynie kilka minut. Dwa rodzaje musztardy nadają ciekawego aromatu i smaku. Świetnie pasuje jako dressing do sałatek, maczania przekąsek czy dodatek do kanapek. Składniki do przygotowania sosu najprawdopodobniej masz w lodówce, dzięki czemu możesz go przygotować zawsze, kiedy będzie potrzebny. Możesz go przechowywać w chłodnym miejscu nawet do 4 dni.
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 23
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 14
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 13
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 23
Mój przepis na wspaniały dzień, to piosenka, kontakt z naturą i egzotyczne sm...
Odsłon: 14
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 13
Składniki
Wszystkie składniki wymieszaj razem w miseczce do uzyskania jednolitej konsystencji.
Sos miodowo-musztardowy możesz podawać od razu po przygotowaniu lub po pewnym czasie. Przechowuj go w lodówce do momentu użycia.