Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wyjątkowa surówka do mięsa grillowanego i do obiadu .Zapraszam na filmik na Youtube /Mangiare u Ewki
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 170
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 170
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 43
Składniki
Ogórki, obrać i pokroić cienko w półplasterki, cebule pokroić w półksiężyce. Wszystko to rzucić do miski ,posolić i odstawić na 15 minut, aby ogórki puściły wodę i nasza cebula ciut zmiękła.
Po 15 minutach surówkę dobrze wypłukać na sitku pod bieżącą wodą. Wrzucić do miski ,dodać pokrojony koperek doprawić sosem winegret. Serwować z grillowanym mięsem.. Zapraszam na mój profil na inne sałatki na grilla oraz zapraszam na filmik na Youtube i do mojej kuchni włoskiej.