Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź. Jak lubicie to przepis dla Was. PS : fasolka w oryginale jest nie z puszki.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 812
Składniki
Śledzie osączyłem, pokroiłem w paski. Cebulę pokroiłem w kostkę, paprykę w paski, a ogórki w pół plasterki. Wymieszałem z fasolą, kaparami, słonecznikiem uprażonym na suchej patelni, dodałem natkę pietruszki.
Sos : połączyłem musztardę, oliwę, 3 łyżki wody, roztarty tymianek. Sosem polałem sałatkę, wymieszałem, doprawiłem. Przełożyłem do salaterki, posypałem natką pietruszki.