Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki są bardzo smaczne,
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 632
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1835
Polecam.
Odsłon: 5675
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 632
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1835
Polecam.
Odsłon: 5675
Składniki
mieso pokroic w plastry i rozbic,przyprawy wymieszac i posypac nimi każdy plaster mięsa,odstawić na godzinę
sznycelki panierować w mące,jajku i tartej bułce,smażyc na rozgrzanym oleju rzepakowym na rumiano
na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone i położyc je na sznycelkach,posypać koperkiem,podawać z podsmazonymi ziemniakami i surówką z kapusty