Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 300
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 84
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 300
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 84
Składniki
z mąki, mleka i jajek zrobic ciasto, osolić, usmażyć naleśniki. pieczarki i cebulę drobno pokroic, usmazyć i posypać majerankiem, dodac sol i pieprz. Poddusić i posypać mąką. dokładnie wymieszać. na środek naleśnika nałożyć dużą łyżkę farszu, zawinąć. naleśnik obtoczyć w bułce tartej - smażyć na głębokim oleju :)